jsi láskou dokonalou

jsi láskou dokonalou

Anotace: tato básen je první a je pro tebe možná to tady jednou najdeš

Je li láska na světě tak ji nosím v srdci pro tebe. Je li touha po ženě tak jsem to já kdo touží a nečeká odpověď. Je li tento svět naprogramován podle hvězd, můj osud končí u tebe. Je těžké odolávat, je těžké čekat na chvíli kdy tě uvidím, je li možné na světě prožít něco zákazaného chci to prožít s tebou. Je li bolest, chci ji znát, ale cit který nosím v srdci pro tebe mi nikdo nevezme jen ty. Když v noci zavírám své oči začínám vidět tebe, moje sny jsou nádherné plné lásky, touhy, znáš tolik radosti. Je poznání pro mne odvrácené, vstoupím do ráje se stínem na zemi. Je touha chtíč?? Kdo pochopí tvou duši? kde je láska? Jen skrytě mnoho krásy její, zdobí královnu zahalenou, jen těžká práce objeví ji, v záhybech roucha utajenou. Tímto se s tebou loučím, k nebesům se dívám kdy nastane chvíle klidu. Těším se i ponaučil jsem se z bolesti a pochopil že srdce má každý jen jedno. Pro tvou krásu stoji za to mít zrak, pro tvou lásku šel bych světa kraj .... tiše bych šeptal tvé jméno do dnešního dne, děkoval za poctivý den za tvou krásu. Své myšlenky ti posílám, bez tebe usínám, slza stéká po tváři a padá k zemi, je bolesti zapotřebí? Neotáčím se abych nelitoval skutku, nevěřím na zítřejší den, jsi jediná kterou chci nosit v srdci, proto musím jít a s myšlenkou se dělit. Tvoje duše mě doprovází, jsi jediná za kterou chci jít. protančil bych s tebou noc pod stromem lásky. Co to je za cit, který pěstuji v sobě pro tebe?? Je to láska?? Touha? Chtíč?? Jsi to ty, ta která mi zůstala v hlavě, v srdci....chci znát tvoji vůni, chci tvůj úsměv, co víc?? Jsi pro mě anděl, jsi jako voda, jako noční víla u studánky a já žízniv k tobě přicházím....dej mi napít tvé lásky. Jsem ztracen, mám tě rád, ale mám strach, že tě budu milovat...
Autor Rbb, 25.07.2007
Přečteno 724x
Tipy 6
Poslední tipující: Aniba, Romana Šamanka Ladyloba, Meriel
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

našla.......no nebo je nás taky víc, že?? u tebe člověk nikdy neví :-)

25.08.2007 19:26:00 | -------------

Tady tu básničku mám ze všech nejradši. Děkuji Ti. x

31.07.2007 16:35:00 | Oči

Všichni jsme andělé s jedním křídlem a létat můžeme jen tehdy, objímame-li jeden druhého...

25.07.2007 10:58:00 | Schukr00

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí