Je sám...

Je sám...

Anotace: ...

Leží už...
pod tenkou přikrývkou choulí se nahý muž

Vzpomíná na ni...
v patosu myšlenek vymýšlí vyznání

Tíží jej samota...
její oči krásně zářily, bez ní je temnota

Venku se rozednívá...
ve snu jí políbí a dlouze se na ni dívá

Probouzí se...
chce dál snít, realitě vzpouzí se

Je sám...
sedá si na postel a šeptá “Kde tě mám?“
Autor ourbloodiscursed, 25.07.2007
Přečteno 364x
Tipy 4
Poslední tipující: Monsignore
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tys psal o mě, viď?:))no ale i kdyby ne, tak jsi to každopádně napsal moc hezky..

26.07.2007 08:47:00 | Nemůžu zapomenout

Někdy by možná bylo lepší snít... ale ne moc.. aby nám to snění nezevšednělo...

25.07.2007 23:59:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí