Daleko

Daleko

Anotace: Tohle jsem nenapsala já,ale jeden kluk který se do mě zamiloval a tak mě napsal básničku,snad se vám bude líbit

Píšu nyní báseň svou,
pro dívku strašně vzdálenou.
Ráno se probouzím v pohnutí,
zpívám ti v duchu píseň labutí.
Tvá ústa tak krásně sladká jsou,
že hned bych se rozjel za tebou.
Z tvých krásných tmavých očí,
skoro se mi hlava točí.
Možná se to zdá debilní,
ale tvá pleť je jemná,
jako vata sterilní.
Tvůj útlí bok a ňadra dmoucí,
mám v myšlenkách dnem i nocí.
Napravo nalevo není žádná jiná,
jen ty jsi jediná,
má vyvolená.
Daleko od tebe ztrácím chuť k životu,
doufám,že přijedeš,již tuto sobotu.
Autor Aluna, 26.07.2007
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Vítej v klubu narcistů :o)

26.07.2007 17:14:00 | Slovánek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí