Prostě s láskou

Prostě s láskou

Anotace: Se nedá vyjít bez obětí

Prostě s láskou

S tužkou černou
jemnou jako tvoje ústa,
popsala jsem svoje srdce
toužící po tvém objetí

Se stužkou červenou
hebkou jako tvoje kůže,
obvázala jsem svoje srdce
toužící po teple domova

S žiletkou ocelovou
ostrou jako tvoje vášeň
pořezala jsem svoje srdce
toužící po tvé pozornosti

S hlavou svou
bláznivou jako tvoje chování
prorazila jsem svoje srdce
toužící po něčem,co nemůže mít

A moje srdce,
zraňené a toužící
už nemá pro co žít
Autor mOBSCENE, 28.07.2007
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jojo, nejvíc si ubližujeme sami ať tím, že to druhým dovolíme nebo tím, že to děláme za ně právě kvůli nim. Jinak krásná a výstižná...

28.07.2007 20:28:00 | sad_girl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí