jsi a já jsem necht jsme spolu

jsi a já jsem necht jsme spolu

Anotace: čti at jednou se vraceti budem k času kdy bude pozdě

Bolesti co káže dnem i nocí střída černá bílou
Nedočkáš se ty pomoci, chci jít za svou milou.
Není každý den pln citů, budu sám až do úsvitu
Prázdnota těla mysl káže, jenž dotykem konečky prstů mohou noc naplnit,
Jako hvězda na noční obloze jsem sám očekávám návrat do ráje, kde listí stromů zván laskavec vítr odvál k moři. Pláčem ve zkratce podotknul jsem, jak moc jsi ve mne cos očekával živote?? Rozkoš a slast? Pronikám do tebe…přišel náš čas.
Jenž smuten chodím životem, kde lásky slavnosti je ráj, poutem lásky jsem uvězněn, nehledej smysl lásky či bolesti. Posvátné míst bych našel pro tvou krásu bych chtěl žít, jsi a budeš jenž odrazem tebe je stín, který je mi blíž. Modré nebe a šedé mraky táhnou, na lásku musí být dva, jen ty a já. Dívám se ti lásko do očí , snem mým je ať nic nekončí, dokonalost tvého těla zkoumal bych, přáni je snad mého péra nepsat ale říci do očí. Není vše jak má být, tvoje oči prozradí mi kdy nastane čas a abych možnost měl slíbat ze tvých rtu s úsměvem …líbal bych dál až k nadrům tvým, ne nepřestal bych lásko má.
Autor Rbb, 31.07.2007
Přečteno 364x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miluju Tvuj talent davat pocity, myslenky, emoce, touhu, lasku, bolest…do slov.

31.07.2007 16:33:00 | Oči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí