Nech

Nech

Anotace: o jednom malém zklamámí, toužení a... (nedokončeno)

Nech slunci stín
nech dálkám cíl
nech naději všem bláhovým.

Nech sladkost rtům
nech bolest snům
nech smutek jeho převlekům.

Nech větru dech
nech mřížím stesk
nech pohledům pár vzpomínek.

Nech pláči vztek
nech větru dech
nech pohledům vzpomínek.

Nech tichu křik
nech bohům kříž
nech slzám jejich prokletí.
Autor Bušík, 01.08.2007
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekna rymovacka, ale nenachazim poentu

01.08.2007 15:19:00 | Bernejev

vážně nádhera, dávám sto, je to fakt super..

01.08.2007 14:04:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí