jj

jj

Anotace: bolest a žal to jediné ted v srdci mám...pište komentáře aspon příjdu na jiné myšlenky

nesnáším loučení....když odcházíš....
nesnáším ten pohled kdy štěstí nacházíš...
nesnášim to jak sis se mnou krutě hrál..
ani to jak si před kámoši machroval!

nesnášim každej kousek tvýho těla..
ale byt s tebou zase bych i přesto chtěla!
nesnáším svůj pohled do zrdcadla
o lásku a štěstí bych tě nikdy neokradla!

nesnášim jak se mi pořád vrací chvíle s tebou
pořád čekám v bouřce v dešti a prosím vem mě sebou!ptáš se kam?

no přeci do ráje
tam kde jsem sama sebou at je nálada jaká je!
prosím vrat se ke mě zpátky vždyt já tě miluju....nezapomenu nikdy lituju!

myslel si že se na mě vykašleš a já to nechám jen tak být?
není to tak já budu navždy ve sklamání žít!
a ty se na svět budeš smát?
a víš proč?

si falešnej a máš všechny holky rád!
tohle já nikdy nedokážu
a ted usínám
ba ne já letím...
já z okna skáču!
Autor Deniska, 03.08.2007
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkný, hezkej rytmus, pěkné vyjádřený, dávám sto....podle mě jedna z těch povedenějších, co jsou zde...

06.08.2007 09:14:00 | Nemůžu zapomenout

pěkný a neboj to časem přejde fakt... ;-)

04.08.2007 13:04:00 | andynka.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí