Je jako růže

Je jako růže

Anotace: °

Je krásná a voní,
jemná jak satén,
proto pečujeme o ni
a ovinujem zlatem.

Je štíhlá a drobná,
a tak chceme ji chránit.
Je symbolem dobra,
nesmíme jí zranit.

Rozum oblbuje
a tělo drásá.
Všechny nás ohromuje
ta její krása.

Její pohlazení nás může bolet
mysl nám potemní,
jak pokoj po stažení rolet.
Jsme z toho zmatení.

Po čase však vyprchává
její síla, krása a mládí.
Ztrácí se i její sláva,
přestože jsme jí měli rádi.
Autor nhima, 04.08.2007
Přečteno 372x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo a ještě nezapomeň,
že má trny,
a když potká včelku nebo čmeláka,
tak pak se na podzim v šípek změní
i to je úděl ženy

09.08.2008 09:26:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí