Sejde z očí,ale né z mysli

Sejde z očí,ale né z mysli

Anotace: Jako vždy-Pavlínko...

Chtěl bych tě držet za ruku,
Dát ti to dlaně prstýnek,
Ukázat ti na nebi polárku,
A věřit,že to bude jak z pohádek.
Proč, jsou lidé naivní,
Proč, je ta láska ovlivní.
Racionálního myšlení nejsou schopni,
Pokud se to dá tak nazvat,
Asi ta láska se jich zmocní,
Se kterou se musí poprat.
Mám v srdci neustále zmatek,
Nevím, jak to skončí,
Chci s tebou být aspoň v pátek,
Avšak vím, že mi to nestačí.
Zlatý měsíc pluje po obloze,
Vím, že tam někde nejsi,
Snad to nezní, až tak stroze,
Když říkám, že tě CHCI!!
Pověz, má to cenu???
Autor Lumen, 05.08.2007
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: sht1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Kdo ví..

04.10.2007 12:12:00 | Bíša

Moc pěkné. Tahle se ti fakt povedla.
Dík za komentík, zřejmě si mojí báseň pochopil správně. :o)

22.08.2007 09:10:00 | Malé nic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí