Výročí

Výročí

Anotace: mé lásce k prvnímu výročí našeho vztahu

Dnes to je přesně rok,
kdy jsem udělala zásadní krok.
Kdy Ty jsi mi do života vkročil
a rozzářil mé modré oči.

Usmálo se na mně štěstí
a doufám,že nám jen dobré věci věstí.
Ikdyž nám stále někdo dává do cesty překážky
a pořád mají různé narážky,
myslím,že to zatím dobře zvládáme,
ikdyž se někdy pohádáme.

Každá chvíle s Tebou strávená,
byla vždy nádherná
a každá sekunda,minuta,hodina,den,
kdy jsem s Tebou nemohla být jen,
bylo pro mně utrpení,
kde mi trochu pomohlo snění.

Vím,že jsem občas protivná
a někdy se k Tobě nejlíp nechovám,
tak za to se Ti moc omlouvám.
Jsem moc ráda,že jsi to se mnou riskl
a chuť do života mi vtiskl,
že jsi překonal strach,
ikdyž to mohl být velký krach,
tak za to jsem vážně ráda,
že jsem Tě nemusela mít jen za kamaráda.

Snad si to všechno nepokazíme
a dlouho spolu vydržíme.
Že jsem šťastná,to snad víš
a doufám,že mně jen tak neopustíš.
Za vše,co pro mně děláš Ti děkuji
a strašně moc Tě miluji.

24.7.2007
Autor weruška, 08.08.2007
Přečteno 515x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

To nic weruško, hlídej si svou lásku a ten koment přede mnou? Jak se to říká? " Měj ho na háku"

17.10.2007 12:55:00 | Verule

Básně nic moc, zdá se mi, že některá slova se stále opakují a je to velmi " kýčovité ".
Promiň :-)

05.09.2007 20:40:00 | Eclipse

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí