čekání je touha

čekání je touha

Anotace: vím co stát se má

k tvoji kráse se ukláním, mysl jsi mi vzala
bolest v srdci mám, neboť jsi daleko...
obraz nosím v hlavě, touha má se násobí,
ty jsi ta, kterou chci mít, ty jsi ta, kterou nesmím mít
musím dál sám jít.
Brouzdám se ulicí, na tebe se dívám,
jsi lásko má jako stín neb se neotáčím.
Plamen lásky uhasíná já ptám se proč?
Pravdou den nezměníš jsi tak daleko…
Když vidím tvé oči , když vidím tvé vlasy
jsi mé slunce
Jsem ztracen jako kapka v moři, jako paprsek ve dne.
Autor Rbb, 09.08.2007
Přečteno 553x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí