nadechnutí

nadechnutí

Anotace: ...

Chci do náruče
tě vzít,
když přijdou
rána chladivá,

u krbů
našich žhnoucích těl,
šeptat
Ti slůvka vášnivá,

každý uhlík
tisíckrát
v dlaních svých
žhavit
zas a znova,

v plamíncích
doteků Tvých
splývat
lásko moje snová,

každým
nadechnutím Tvým,
nádherný plamínek
se dmýchá,

ústa
se pak něžně navštěvují
a má duše
ve Tvé dýchá...
Autor chalcedon, 09.08.2007
Přečteno 396x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

... líbí se.

10.08.2007 09:40:00 | Zweiblumen

krásnej nápad...moc!

09.08.2007 23:23:00 | mOBSCENE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí