Až jednou ...

Až jednou ...

Anotace: Až jednou zůstane led na poušti tam kde se život rozpouští Až jednou na ledě růže začnou kvést tak možná, že už bude láska nad rozumem vést.

Až jednou uslyšíš, to co jsi nikdy neslyšel,
poznáš, jak princezna čekala na prince - nepřišel.

Až jednou uvidíš, to co jsi nikdy neviděl,
poznáš, jak měsíc den slunci záviděl.

Až jednou řekneš, to co jsi nikdy neřekl,
pochopíš, že i nejmoudřejší se někdy přeřekl.

Až jednou ucítíš, to co jsi nikdy necítil,
pochopíš, že uletěl motýl, kterého nikdo nechytil.

Až se jednou dozvíš se, to co jsi nevěděl,
poznáš, jak kousek srdce z lásky zkameněl.

Až jednou zůstaneš, tam kde si nikdy nezůstal,
poznáš, jak mladý strom do krásy narůstal.

Až jednou přijdeš, tam kam jsi nikdy nepřišel
pochopíš, že každý krok v životě prostě nevyšel
Autor Endy, 11.08.2007
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí