Zdání klame

Zdání klame

Anotace: Ale kdo to má poznat,že?

Zdání klame

Pamatuješ na tu PET lahev?
Na tu,které chyběla etiketa?
Kterou jsem donesla a chtěla,
aby jsi o nás dvou přemýšlel?
O které sis původně myslel,
že to je vodka?Nebo dokonce
obyčejná slaná voda?
Ty hloupoučký..
Já si na to pamatuju
Znám každou kapku té "vody"
Dokonce osobně
A ty jsi tu láhev vzal a vylil
jsi ji do kanálu
Mně tehdy nezbylo nic jiného
než udělat to stejné
se svým srdcem
Ty zaslepenče..
To byly moje slzy!
Autor mOBSCENE, 13.08.2007
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přejel mi mráz po zádech...Vážně nádhera..

14.08.2007 11:17:00 | Nemůžu zapomenout

ach jo:-(

14.08.2007 10:08:00 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí