Hviezda

Hviezda

Anotace: ...hmm...

Padala hviezda cez pol oblohy,
myslela som,že ju to zabolí,
no tú bolesť prenechala mne.

Nik nevie,kde našla pokoj svoj,
možno túla sa tou vesmírnou tmou,
a ako ja,stráca nádeje.

Ja nájdem jej úkryt v temnom zátiší,
veď ona odo mňa sa nelíši,
padla a už nevládze vstať.

Vezmem ju a dám ti ju do dlaní,
nech želania tvoje ti vyplní,
prosím,staraj sa a maj ju rád.
Autor maliska, 13.08.2007
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: Krahujec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hvězda v duši a u srdce hřála by.

07.11.2019 21:58:35 | Krahujec

hezké přirovnání hvězdy a tebe...líbí se mi to..

14.08.2007 11:20:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí