Mrazivé léto...

Mrazivé léto...

Anotace: v slunci by měly vločky tát, bohužel, je to naopak...

zimní noc uprostřed léta?
je to možné?asi je...
s krápníky v srdci musím se potýkat
a prsty si hřát,
nemůžu je zadýchat..
tak zima je kolem mne
a tak sama jsem každý den,
ač slunce pálí a hřeje...
jen odlesk seberem...
tak slabý ve večerních tmách...................
ztratila jsem lásku,
ten krátký čas...
kterému jsem uvěřila
bez jištění v duši
a bez všech potřebných slov....
jak to mám přežít - zas....
už nemusím............
něco odešlo,
asi víra padla do okov...
nechci to uzavřít smutnými slovy,
ale když se ohlédnu,
nic mi nenapoví
Autor Verena, 14.08.2007
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

... zase bude dobře

20.08.2007 10:42:00 | Najlin

neohlížej se:-)..koukej dopředu..tam je naše budoucnost

16.08.2007 18:53:00 | Actafool

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí