spíš

spíš

Anotace: ....

byli jsme štastní a byli jsme na to dva
tys byl můj já zas tvá!
tak co se stalo že už o mě zájem nemáš
nevim kde jsi a s kym co právě děláš!
bolí to ale čas nejde vrátit
já nikdy nechtěla tě takhle náhle stratit!
proč si odešel a ani ses nerozloučil..
mrzí mě že nejsem poslední s kterou si se loučil!
když přijeli a oznámili mi tu zprávu...mé srdce přestalo navždy bít!
já pochopila že snažit se o tebe víc nemá cenu protože ty jsi musel odejít!
odešel si a já tě v hlavě pořád mám at si kde jsi že miluji tě přísáhám!
už nikdy tvé rty neucítím na těch svých,
už nikdy nespatřím tě u mě uvedveřích.
tys mě tu nechal opusti a ted navždy tiše spíš!
Autor Deniska, 15.08.2007
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bít, nebo být???

15.08.2007 11:21:00 | Vell

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí