sbohem lásko

sbohem lásko

Anotace: snad se bude libyt

Zklamal jsem Tě nebo jsem Tě zradil?
měl bych se cítit provinile, nebo se mračit na soudce?
protože jsem viděl konec dřív, než začal?
ano věděl jsem, že jsi zaslepena a já pochopil, že jsem vyhrál...
tak jsem vzal svou věčnou pravdu
vyjmul jsem dvou duši uvnitř noci
určitě to skončí, ale uvnitř se to nezastaví
jsem tu pro tebe, jestliže jsem se měl o tebe postarat
dotkla ses mého srdce, dotkla ses mé duše
změnila si můj život všemi góly
láska je slepá a to jsem věděl
když mé srdce bylo zaslepeno tebou
políbil jsem tvá ústa a přitom držel tvou hlavu
sdílel jsem tvé sny a sdílel jsem tvé zlo
znal jsem Tě dobře, znal jsem tvou vůni
byl jsem na Tobě zavislý.
Jsem snílek, ale když se probudím
nemůžeš zlomit mou duši - je to můj sen, vezmi
a tak postoupíš dál, vzpomeň na mě
vzpomeň na nás, jaké to bývalo
viděl jsem Tě plakat, viděl jsem Tvůj smích,
díval jsem se na Tebe, zatím co jsi spala
byl jsem tvým otcem nebo dítětem
strávil jsem život s Tebou
znal jsem tvé slzy a ty jsi znala mé
měli jsme své pochybnosti, ale teď je nám dobře
a já Tě miluju, přísahám je to pravda
nemůžu bez Tebe žit

sbohem lásko
Autor freway, 17.08.2007
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí