Tolik jsem tě chtěla potkat

Tolik jsem tě chtěla potkat

Anotace: ...a nepotkala...

Tolik jsem Tě chtěla potkat… a nepotkala.
Tolik jsem Tě chtěla poznat… a nepoznala.
Tolik jsem Tě chtěla slyšet… a neslyšela.
Tolik jsem Tě chtěla líbat… a nelíbala.
Tolik jsem Tě chtěla získat… a nedostala.
Tolik jsem Ti chtěla pomoct… a nepomohla.
Tolik jsem Ti chtěla věřit… a nevěřila.
Tolik jsem Ti chtěla zpívat… a nezpívala.
Tolik jsem Tě chtěla milovat… a miluji…
Autor Christel, 31.08.2004
Přečteno 885x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí