...

...

Anotace: ...

Když se mi nechce spát,
taky bych ti chtěla pořád psát.
Aby ses usmál trošičku,
a měl radost že píši ti básničku.
Nepřemýšlím nad tím,
píši ti co cítím.
Že nemůžu bez tebe ani chvíli být
a chybíš mi čím dál víc.
Chtěla bych ti povědět,
jak moc tě miluji,
ale žádné slovo ani slova nevystihnou,
moji lásku k tobe.
Autor Terík, 20.08.2007
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí