Mezzoforte slasti

Mezzoforte slasti

Anotace: A spousta emocí...do noci.

Sbírka: My favorite

Před sebe hleď
na ten krásnej svět.
A primabaleríny skáčou
zas o kousek výš.
Snad radostí,snad štěstím.
Co se divíš?

Tak podívej,ať vidíš!
Mezzoforte tempo slastných
období, ti napoví.
I všechno kolem....od klišovitého
slunce přes momentální déšť.

A kde se v oblacích
ukáže mezera tam pojedeme
a s ní budeme putovat,
až na další slunovrat.

Ty víš že mám tě rád!

Klidná jako Vltava u Vyšáku
a večer spolu sjíždíme ty
nejdivočejší jezy...a všechno
je tak neskutečně skutečně
jen vpřed a žádné mezi.

Uplyne deset dní a pak se rozední
Vymodlené nadšení
A spousta emocí /do noci/
Radost pouhou.
Snad už jen kvůli těm
primabalerínám
umírám touhou?

....ba ne....

na chvíli vesmírně dlouhou.
Já si krásně žiju já neumírám!

autor: Petr Z
Autor Petr Z, 20.08.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

no koooooonecne, už som myslela, že si básnenie zavesil uplne na klinec, keď si teraz akčný na iných frontoch!

13.09.2007 13:31:00 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí