Láska s příchutí vloček

Láska s příchutí vloček

Anotace: Zimní..

Láska s příchutí vloček

Pojď ke mně a ještě nechoď spát,
budeme v posteli ležet,spolu se hřát,
mráz kreslící krajky na okno sledovat,
v krbu necháme oheň praskat a plápolat,
žár v našich tělech budeme ledovat,
jeden druhému v peřinách se schovávat,
dětinské radosti budeme se oddávat,
smích do srdce navzájem si předávat,
ráno budeme andělíčky do sněhu malovat,
necháme sníh na nás dva napadat,
budeme jeden druhého nevinně koulovat
a večer sledovat slunce za sněhulákem zapadat,
budeme si život i přes zimu užívat,
tlukot našich srdcí už budeme znát,
budeme se o naši lásku dokonce i prát
i klidně do doby,kdy začne sníh tát..
Autor mOBSCENE, 20.08.2007
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí