Srdeční řez

Srdeční řez

Anotace: Skalpelem monstrózního doktora Lásky

Srdeční řez

Máš rád bolest viď?
Díval ses s nadšením,ba s láskou,
jak mi pomalu pářeš srdce
Jak mi kapky krve stékají
na ruce sepnuté k nebi
Po tvářích tekly mi slzy,
které pak chladily tu ránu,
kterou jsi s takovou péčí udělal
V očích se ti leskla lhostejnost
a mně praskaly ušní bubínky
při těch slovech,co tvá krvelačná ústa
tak klidně vyřknula:
"Zapomeň na mě,na nás dva,je konec."
Podle ses na mě podíval,chytil ji za ruku
a odešel s ní pryč
Pro naši lásku bych klidně zemřela
a asi proto jsi mě tam nechal vykrvácet
Autor mOBSCENE, 20.08.2007
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: Ammazonic
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jj, takoví jsou a jiní už nebudou. Jakmile přijdou na to, že nás mají v hrsti tak zkoušejí, co vše vydržíme a dobře se u toho baví...

21.08.2007 20:28:00 | sad_girl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí