Nápoj lásky

Nápoj lásky

Anotace: Chutná?

Nápoj lásky

Vyrvi mi srdce z hrudi
Vem si křišťálovou číši
a pořádně to srdce stiskni
Vymáčkni z něj každou kapku
krve,která kolovala pro tebe
A potom?Potom si ten pohár
přitiskni k tvým rtům
a nech moji krev polaskat tvá
ústa žíznivá po lásce
Konečně víš,jak doopravdy chutnám
Teď už nezemřu,budu část tebe
Tak na zdraví!A do dna!
Autor mOBSCENE, 21.08.2007
Přečteno 381x
Tipy 3
Poslední tipující: chicacheca, Ammazonic
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

má to hloubku... a šmrnc

22.11.2007 20:20:00 | Ammazonic

tohle bych nikdy neudělala... za to teda oni nestojí...

21.08.2007 17:56:00 | prostějanek

Skvělý

21.08.2007 17:49:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí