Láska....

Láska....

Anotace: Co na to říci...

Lásko,
Ty víš jak moc tě chci,
Jak moc,
Ale ty víš to přeci…

Lásko,
Jsi tak krásná,
Tak krásná,
Jak na obloze hvězda jasná….

Lásko,
Tvá vnitřní síla je tak mocná
Tak mocná,
Jak Krysařova píšťala věčná….

Lásko,
Skočím za tebou do hlubin,
Do hlubin,
Tam kde se smrtí se uvidím….

Lásko,
Ten oheň v mé duši,
V mé duši,
Ach, srdce mi tak buší….

Lásko,
Chci ti říci ´ Miluji Tě ´,
Miluji Tě ,
Jak Krysař Ágnes – Chci tě!!….

Lásko,
Tvé krásné oči,
Ty oči,
Až se mi z toho svět točí…

Lásko,
Myslím na tebe,
Pouze na tebe,
Když mé oči spočinou na nebe…

Lásko,
Tvůj úsměv je tak krásný,
Tak krásný,
Jak červánek na obloze jasný….

Lásko,
Šel bych s tebou světa kraj,
Světa kraj,
Kde naše duše se jednou setkaj…

Lásko,
Láska prý zabíjí a vášeň opíjí,
Pojď se semnou smát,
Přec se nemusíme bát……
Autor Lumen, 25.08.2007
Přečteno 651x
Tipy 2
Poslední tipující: sht1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

... jsi plný touhy ... ale co by to bylo za lásku bez touhy ...

05.09.2007 13:49:00 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí