Túžba

Túžba

Anotace: ..niečo z môjho vnútra,z mojich momentálnych myšlienok,vopred dakujem za komentáre,už nejakých pár rôčkov som nedala nič na papier

..chcela som len trošku tvojej lásky, chcela som len kúsok z teba.
..tie slová z tvojich úst boli tak krásné ako rozprávka priamo z neba.
V tvojich očiach je smiech,
v tvojich očiach je plač,
v tvojich očiach je aj bolesť,
a ja ju nedokážem premeniť v prach.
..dovoľ mi hľadať tvoje sny, dovoľ mi ťa milovať
..brodiť sa v tvojich myšlienkach a vidiet ta usmievať.
Hľadám ťa v tme a nenachádzam ťa,
hľadám svetlo,ale to svetlo si ty,
prúdiš v mojom tele,prúdiš v mojej mysli,
si tak blízko a aj tak ťa nevidím,
si v mojej duši a aj tak úzkosť cítim.
Pomôž mi ťa nájsť, pomôž mi ťa získať
daj mi šancu túžiť a s tebou splývať.
Autor kacicka, 26.08.2007
Přečteno 303x
Tipy 4
Poslední tipující: Aluna, anaH, Moonlight7
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezky napsané,já věřím Mony že určitě světlo najdeš a že budeš zase šťastná moc ti to přeju.

26.08.2007 17:29:00 | Aluna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí