...::: 23:13 :::...

...::: 23:13 :::...

Anotace: taková hloupost :)

Máš-li krásu a bohatství
I jen kapku štěstí
Láska vystřídá přítelství
Ucitíš letní deštík
Její tvář před sebou stále uvidíš
Uvidíš ji a úsměv na tvář nasadíš

Ten úsměv bude sladký jako med
Extáze příjde, ne pomali, ale hned

Máš smích jako lesní víla
A když se směješ, srdce se mi rozechvívá
Ráda máš, když tě držím v náručí
Když dělám to co mi tvoje oči poručí
Extázi za extází milovat tě navěky
To je to, co by sme měli cítit, já a ty
Každý okamžik s tebou pečlivě uchovat
O každou vteřinu nesmlouvavě bojovat
Autor deSolAxe, 13.05.2005
Přečteno 459x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí