Ó mé srdce ranou bolestné....

Ó mé srdce ranou bolestné....

Anotace: Pro tebe-chybíš mi........

Ó mé srdce ranou bolestné,
Pověz seč snad můžeš,
Proč nás trápí lásky skutečné,
Snad svůj život ukončit chceš…

Proč v nich viděti vílu lze,
Přec jejich láska,
Se nám ztrácí v mlze,

Jak má člověk tíhu nést,
Tíhu lásky břemene,
Tam někam do nebes,
Jež jsou jak z kamene,

Kudy mrtvá žena chodí,
Snad né po hradě,
Tu se láska brodí,
Na rozkvetlé zahradě,

Ti holubi co vylétli,
Tam někam nad řeky,
Tu lásku odnesli,
Však né na věky,

Vím že přijde čas,
Kdy budem spolu zas..

Mé srdce cítí,
Že to tvé,
Se mého chytí,

Čekám tam u řeky,
Tam kde se naše lásky,
Setkají navěky,

Budeš tam ty,
Jen ty má lásko,
Budeš tam ty,
Jen ty má krásko..
Autor Lumen, 27.08.2007
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: sht1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu krásné máš básně,jen jí to řekni,lehko se radí viď,jsme na tom stejně

27.08.2007 15:20:00 | pannenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí