....

....

Anotace: Musí mít básnička vůbec nějaký název???

Mám v sobě kousek podivného kraje
anděl tam pláče, ďábel si hraje
tam v tempu tanga beze zvuku
opera vášní podá Ti ruku

pomalu v rytmu valčíku
učím Tě sténat po tichu
poslušná v rytmu příboje
dáváš se lásko bez boje

tančíme spolu od sebe k sobě
duše se našli v podivné době
společně v sobě navzdory bolu
tančíme s láskou nahoru dolu
Autor kroužek, 28.08.2007
Přečteno 470x
Tipy 4
Poslední tipující: ziriant, Myrja
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No zkus popřemýšlet o názvu, ale jinak, opět smekám, je to nádhera

16.11.2007 08:59:00 | Veríssek

Miluju tango... ale flamenco je lepší 'o)

30.08.2007 10:05:00 | Hesiona-Essylt

Tahle nemusí:-) Myslím ten název.

29.08.2007 09:55:00 | stupid genius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí