Loučení

Loučení

Anotace: (psáno 23. 8. 2007)

Rozmočená slova dusíváme v dlaních,
když nosíme je zpátky k nádraží.
Noha nohu mine
a pomine
to naše setkání, dotyk i hra.

Zapadá deštěm, 
se dnem pohasíná
a pak už vedou domů trochu jiná poutka
než dlaně a ...

Slyšíš?

Je to možná naše vina,
že slova v dlaních
a ve vlasech myšlenka
třeba o šťastném konci, 
co nekončí,


možná

slyšíš?

 

přece skončí.

 

Nevyslovena.

Já i ty.

(a ještě jí zamáváme)

Autor WOAM, 30.08.2007
Přečteno 403x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Winnacott, blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slyším ale nevím co říct. Pěkné

31.08.2007 02:34:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí