Polibek

Polibek

Anotace: ...............

Jaké kouzlo v sobě má,
že náladu mou náhle změní?
Jakou sílu ukrývá
obyčejné políbení?

Je jako moře rozbouřené,
jak dravá řeka, vodopád,,
je to vzkaz vrytý do kamene,
vzkaz od toho, kdo má rád.

Je to jen letmý dotek rtů,
má v sobě vůni fialek,
jak vzkaz poslaný po větru
je " obyčejný " polibek.
Autor danav, 01.09.2007
Přečteno 413x
Tipy 2
Poslední tipující: Antares
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když je z lásky...

01.09.2007 13:47:00 | Bíša

Nikdy není obyčejný;-)

01.09.2007 09:31:00 | xavian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí