To,čo cítim..

To,čo cítim..

Anotace: ...

Každým mojim krokom je cesta bez Teba ťažká,
idem len tam,kam ukáže mi hviezda jasná,
tam,kde je ten správny smer.

Roztrasie sa mi telo,srdce rozbúcha,
keď mojej ruky dotkne sa Tvoja ruka,
aj keď to tak nemôže byť,je to tak,ver.

Vždy keď mesiac v splne na oblohe sa objaví,
myslím na Teba,no mám neskutočné obavy,
ako skončia sa k Tebe moje city.

Tak prečo som Ťa stretla,keď nemôžem s Tebou byť,
tak prečo musíš Ty sám ostať žiť,
prečo nezáleží na tom,čo k Tebe cítim?!
Autor maliska, 01.09.2007
Přečteno 336x
Tipy 3
Poslední tipující: Krahujec, Ria
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Tohle je opravdu bolestivá láska.City a neskutečná bolest...číší naplno.Člověk by ani neuvěřil tomu, jak je láska silná - myslím tu opravdovou - ryzí -možná až nadpozemskou.

07.11.2019 22:08:44 | Krahujec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí