Miluji tě od srdce...

Miluji tě od srdce...

Anotace: Má to tak být-ano!!!

Láska
Prý je krásná,
Já myslím že není,
Vždyť nemůžu být s ní…

Je to sněhová vločka,
Když hledím do nebe,
Spadne mi náhle do očka,
A já už nevidím tebe…

Je jak podzimní čas,
Krása odchází,
A já bez tebe,
Padám do mlází…

Ta růže co uvadá,
Když nemám tvou lásku,
Srdce mé do kóma upadá…

Prý vše přebolí,
Kdo to říká nemiluje,
Ta láska nás přeci pojí,
Bez ní ta loď neodpluje..

Má láska k tobě Pavlínko,
Je tak silná a upřímná,
Je to to všecičko,
Že šanci ona usnout nemá…

Mám úsměv na tváři,
I když vím že není proč,
Neměj mi to za zlé,
Já zastavím ten kolotoč…

Na něm sedíš ty,
Já v ruce bílé růže mám,
Až zastaví já z lásky ti je dám…

Láska,
Bude naše společná,
A já vím že nám na věky věčná…

Bůh nám zatleská,
Protože ví že ta láska je nebeská….
Autor Lumen, 02.09.2007
Přečteno 669x
Tipy 2
Poslední tipující: sht1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Kámen by se ustrnul...

04.10.2007 12:16:00 | Bíša

Zcela úpřímně tahle se ti moc povedla.

03.09.2007 18:48:00 | Malé nic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí