TOBĚ

TOBĚ

Anotace: Takovou bolest jsi mi jednou způsobil..

Myslela jsem, že lásku potkám
a něhy tvých rtů se konečně dočkám,
však čekala jsem příliš mnoho,
natož, abys mi řekl sladký slovo.

Byly krásné ty chvíle, kdy jsi se mnou byl,
však poté mé srdce jsi nakazil
touhou, pýchou, bez Šípu Amorova,
nevím, co dělat - zas a znova.

Víš, co je to láska?
Víš co je to bolest?
Stále čekám v mlhách,
na to, čeho se nedočkám.

Tvým mlčenlivým zprávám,
se ve svém nitru vzdávám,
má cenu, co tobě skládám?
spíš z nebe do pekel rychle padám.

Víš, co je to láska?
Víš co je to bolest?
Stále čekám ve stínech,
na to, čeho se nedočkám.
Nikdy.
Autor Angee Withwings, 03.09.2007
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný....!

22.09.2007 10:11:00 | Alvin Duncen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí