Já to dokážu...

Já to dokážu...

Anotace: a nebo taky ne...

Do kůry březové
srdce tady ryju.
Důkazem stane se
že jen pro tebe žiju.

Do betonu šedivého
obrazy sprejem tvořím.
Stylem neumělým
s tváří tvou se mořím.

Lepím místo plakátů
na papíru psané vyznání.
Od dveří domu tvého
déšť a mráz mě vyhání.

Jen pro pohled tvůj
v parku kradu růže.
Jak moc rád tě mám
každý hned vidět může.

Verše pro tebe tvořené
do ouška šeptat zkusím.
Že ale ve větru zmizí
s tím se smířit musím.

Marné moje počínání
nezájem tvůj ledový.
Jak tebe získat mám
kdo poradí, kdo to ví?…
Autor Modrý Adept, 04.09.2007
Přečteno 444x
Tipy 2
Poslední tipující: Martinecka23
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí