Most

Most

Anotace: O

,,Padá mi pod nohama můj pevný most
A já náhle volám o pomoc
Můj sebejistý a rázný postoj oslábl
A mé tělo ticho a smutek ovládl
Mé slzy mají tíhu zlata
A můj smích z obličeje chvátá
Chvátá pryč do velké temnoty
Na obličj mi ¨spěchá tvář samoty
Každá slza, která spadne z mého koutku oka
Na podlaze žalem puká".
Autor hedvička, 04.09.2007
Přečteno 370x
Tipy 2
Poslední tipující: J.Švihovský
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké. Nemám co bych vytkl. :-)

28.01.2008 16:15:00 | J.Švihovský

smutné ale hezky napsané

04.09.2007 11:48:00 | Aluna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí