Nic není jisté

Nic není jisté

Anotace: Někdy nevíme, jestli ráno opět vstaneme...

Když den pozvolna umírá,
ty držíš mě v náručí,
mě nekonečné blaho svírá,
kdo mi věčnost zaručí?

Když slunce zhaslo jako svíce
a hladíš mě vroucím pohledem,
tvé polibky rozpalují mé líce,
sladkým chutná něha jedem.

Když krajinu chlad noci pokrývá
a já ležím vedle tebe,
v mé duši se naděje ukrývá,
že zas uvidím jasné nebe.

Avšak posel smrti svou kosu brousí,
mou naději rukama chladnýma rdousí.
Tvé tělo studí jako čirý kus ledu
Já vím, ve sklence bylo pár kapek jedu…
Autor Erion Fate, 04.09.2007
Přečteno 419x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké moc:) příběh vystižený básní:) ps .. díky za komentáář:)

05.09.2007 18:18:00 | Angee Withwings

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí