Láska

Láska

Anotace: no básnička zatím nikomu nevěnována,snad až se najde ten pravý :)

Sbírka: Láska a její podoby

Zdál se mi nádherný sen,
byl krásný bílý den.
Na louce kvete luční kvítí,
na nebi slunce zářivě svítí.
Ležím na louce a dívám se na nebe,
zavřu oči a myslím jen na tebe.
Vidím tvé krásné hnědé oči,
celý svět se semnou točí.
Cítím tě lásko u sebe,
otevřu oči a ty ležíš vedle mě.
Je to jen sen nebo je to tak?
Přilétl jsi ke mně jako pták.
Krásně je mi s tebou,
mé rty líbáš s láskou a něhou.
Ty jsi pro mě král,
mého srdíčka pán.
Sny o tobě nechávám si zdát,
moc ráda slýchávám že máš mě moc rád.
Prožívám krásný pocit,
hřeješ mě krásně v srdci.
Jen ty jsi láska má,
tak něžná,vzrušující a jediná.
Miluju tě stále víc,
každý den toužím stokrát říct,
že jen s tebou lásku prožívám
a s tvým jménem na rtech vstávám i usínám.
Bez tebe mé srdce souží,
zašeptám ti po čem touží,
po tobě miláčku můj.
Autor GhoticGirl, 04.09.2007
Přečteno 785x
Tipy 2
Poslední tipující: Dušekteráztroskotává
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře

Doladit? Jestli je to přesně to, co cítíš a čemu věříš, tak není co ladit.D

20.06.2008 21:01:00 | J.U. Ray

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí