Lásko,...

Lásko,...

Anotace: Bylo to krásné, ale nevyšlo to..

Lásko, byli jsme spolu!
A jak to bude dál?

Lásko, překonáme tu horu?
Každý se vyčítavě smál.

Lásko, splní se mé přání?
Být tam navždy oba.

Lásko, bylo to jen zdání?
Krátká to byla doba.

Lásko, proč se nám to stalo?
Do polštáře se slzy vpíjí.

Lásko, víš, co nám to vzalo?
Naše pohledy se míjí.

Lásko, mé ruce se bojí!
Už nikdy dotek něžný.

Lásko, ten šrám se nezahojí!
Srdce celé, konec možný.

Lásko, samota zlá je nemoc,
Činy odvahu nám dodají.

Lásko, já cítím suchou bezmoc,
kde se odpovědi hledají?

Lásko, tvá něha byl sladký kat,
setnula mi hlavu a krvácí!

Lásko, mohu ti tak snad říkat?
Bez tebe život se vytrácí…
Autor Erion Fate, 05.09.2007
Přečteno 443x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, MiaaWei, Alvin Duncen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Lásko, víš co nám to vzalo?
Naše pohledy se míjí...

Krásné...

20.09.2007 20:16:00 | Aro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí