Kriminální zločin láska

Kriminální zločin láska

Anotace: Hledejte zločince!

Kriminální zločin láska

Jsem jenom prach v mý hlavě
Ten prach,pocházející z tvého
náboje,který se stal vrahem naší lásky

Jsem jenom voda v mý hlavě
Ta voda,pocházející z mých
očí,které se staly svědky té vraždy

Jsem jenom oheň v mý hlavě
Ten oheň,pocházející z naší
vášně,která se stala předmětem vyšetřování

Jsem jenom láska v mý hlavě
Ta láska,pocházející z našich
srdcí,které se staly obětí

Sherlocku,tuhle vraždu nevyřešíte..
(ale kdyby náhodou,peníze přikládám v obálce..)
Autor mOBSCENE, 05.09.2007
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí