bolest krásně odezní

bolest krásně odezní

Anotace: Mlčel bych, do ticha vstoupit, bez myšlenek na tebe

Krása vánku letního dne je pryč,
odpověď´nehledám, rozkoš černých nocí
ukázala jsi cestu, litovat skutku nemusím,
neodpovídej, musíme jít za duhou
krásné léto se stalo vzpomínkou.

vstoupím do ráje se stínem na zemi
v dálce za lesem, jako víla u studánky
jenž jediným pohledem beze slov ti povím čím jsi ,
jarní rosa paprskem slunce ti závidí tvoji krásu,
pocit prožití života hříchem spojený
i měla bys prosit za odpuštění
ale nelitovat skutku jenž pocit rozkoše života ti dal
Jen skrytě mnoho krásy její, zdobí královnu zahalenou
Jsi dokonalá, tajemná jako i tvé jméno ti dává sílu si přát sen

Svlékám se ti ze snů
rozepínáš mě pohledem,
chci se probudit být jiný
i když život je krátký
Autor Rbb, 06.09.2007
Přečteno 512x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí