Láskou k nebi odcházím....

Láskou k nebi odcházím....

Anotace: ------------------------------

Umírám…..

Lásko zrak k nebi upírám,
Nebe já své otvírám…

Tam má duše odchází,
Tvá láska v mém srdci schází…

To nebe jak rajská zahrada jest,
Tam konec je našich společných cest…

Ze dna lásky je nebe daleko,
A mé nohy jsou jak z kamene,
Jak mám dojít tak vysoko,
S tou tíhou lásky břemene…

Jak tě mám přestat milovat,
A svou lásku k tobě zabít,
To přec nemohu udělat,
Vždyť to bych musel sám sobě zbraň nabít…

Přec mi dva se spolu setkáme,
Nebude to na tomto světě,
Ale tam v nebi se společně oddáme,
A ty mi řekneš: Lásko Miluji tě…
Autor Lumen, 07.09.2007
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: sht1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Nic nevzdávej.Moc krásně napsáno.drž se

07.09.2007 10:05:00 | pannenka

také bych si přál to samé...hezky napsáno...

07.09.2007 08:56:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí