Duše láskou zakletá.....

Duše láskou zakletá.....

Anotace: Omlouvám se, jestli se vám nelíbí.. Ale něco se stalo a já to napsal během chvíle a měnit to nebudu,jelikož to tak náhle cítím....

Dnes zatloukla jsi poslední hřebíček do rakve,
Dnes mé srdce krví prolité,
Dnes slavné pějící Morany vstávejte,
Dnes k vám má duše odchází-a srdce láskou odbyté…

Smrtí se má duše nabaží,
Smrtí se já chci stát,
Smrt jež ke mně ruku vzpaží,
Smrti se já nemusím bát…

Tam někde za řekou Léthé,

Kde duchové zemřelých z ní pijí,
Tam mě Cháron odveze do Hádovy podsvětní říše,
Tam se už snad má duše láskou nesvíjí,
Tam přec já umírám tiše….

Ticho a věčná tma,
Kam boží oko nedohlédne,
Tam má duše býti má,
Tam ona žalem a láskou chřadne..

Necítím bolest,
To dílo vykonáno jest,
To trápení už není
Je to láska –smrt nebo vězení….

Už jsem za řekou,
Tam já budu bloudit,
S tou láskou staletou…

Padám k zemi,
Lidské teplo je pryč,
Tak krásně je mi,
A já odcházím navěky pryč….
Autor Lumen, 07.09.2007
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: sht1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krasny ale chce to na to prestat myslet:( jinak se utrapis

07.09.2007 12:11:00 | pannenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí