Miluji Tě... Pavlínko...

Miluji Tě... Pavlínko...

Anotace: láskou k tobě já žiju..

Tvá krása při západu slunce,
Mou duši drásá,
Jsi jak zlatá mince,
Nad kterou překupník jásá….

Šarlatové nebe nad mou hlavou,
Snad naše lásky neodplavou….

Je to stále silnější ta láska k tobě,
Proč nemůžu já přijít k tvé osobě….

Dej mi svou lásku,
Avšak vím že to není lehké,
Já nemám přes oči pásku,
A vím že naše polibky budou sladké…

Jsi drahokam v té hoře,
A nám patří celé moře…

Opravdu pláči žalem,
Že já nemůžu mít tebe,
A tak rád bych tě chtěl mít vedle sebe…

Pojeď se mnou,
Ty víš kam,
Tam naše dlaně spolu půjdou,
A lidi budou závidět nám…

Z celého srdce tě miluji,
Z celého srdce tě zbožňuji..

Pojď, utečme,
Jen ty a já,
V cizím kraji mi spolu půjdeme,
A naše láska bude hřejivá…

Ta láska k tobě je nádherná,
Má láska k tobě bude navždy věrná..

Já před oltářem chci s tebou stát,
Ty a já,
To osud nám naší lásku chce dát…

Miluji tě…. Pavlínko!!
Autor Lumen, 09.09.2007
Přečteno 530x
Tipy 2
Poslední tipující: sht1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jéé, krásná báseň, snad dojde k té, které je určena:-) šťastná to slečna:o)

09.09.2007 10:34:00 | kakaoo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí