Prostě jí miluju...

Prostě jí miluju...

Anotace: Kdo mi pomůže... tu zlobu láska přemůže...

Chci navždy usnout,
Mou duši mají Temnoty pojmout..

Trápím se trápím,
Svou duši v žalu smáčím..

Ona je v nedohlednu,
A já klesám a klesám ke dnu…

Snažím se chytit,
Svou duši do sítí lapit…

Ta láska neukojená,
Je se mnou spojená…

Kéž by kulka mi ukončila život,
Já rád se odvrátím od těch dobrot…

Bezmocný ptáček co vypadl z hnízda,
Kéž by mou hlavou zbloudilá kulka hvízdla…

Chci padnout,
Svou duši do pekla vrhnout…

Bez lásky života není,
Život bez uspokojení není…

Chci odletět,
Chci odletět na draku,
Co uvede mě do věčného spánku…
Autor Lumen, 09.09.2007
Přečteno 376x
Tipy 2
Poslední tipující: sht1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí