Neodcházej!

Neodcházej!

Anotace: Z celého mého srdce, nenech mě tam tak stát...

Ztrácíš se mi v dáli,
a přes slzy tě nevidím.
Natahuji ruku - "Zastav!" – křičím.
Já tvým krokům nestačím.
Ke kotníku přikovaná koule…
"Vrať se!"
Slza upadla na prašnou cestu.
Neotáčíš se, nevzpomeneš..
Nechal jsi mě pod kopcem,
a já stojím na vyschlé cestě,
opuštěná, sama, opět.
Klopím oči, ty se nevrátíš.
Vítr zaplétá mé vlasy..
Stojím zlomená,
zlomená jak rusalka, co nemůže tančit.
Vrátíš se mi Princi?
Uvidím tě ještě?
Zlom to prokletí a vrať se!
Zachraň mě…
Autor Erion Fate, 09.09.2007
Přečteno 515x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle je fakt krásný....! Myslím vážně!

22.09.2007 01:23:00 | Alvin Duncen

nejspíš ani neví.. že ti ublížil.. ?

09.09.2007 20:50:00 | Sharon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí