Zbytky z hvězd

Zbytky z hvězd

Anotace: K tomu není co dodat...

Místa
kde jsi tenkrát spával
v mém náručí
oslepla...

Když hvězdy nad nimi
pokrylo černé sukno
mojí bolesti...

Tvoje oči
dnes už se dívají
vesele jen na ni.
Co zbylo na mě?
Lítost?

Ale tu já jsem
přece nikdy
nikdy od Tebe
slyšet nechtěla...

Hvězdný prach
co si mi dal
držím v rukou
ale už nechci...

Musím ho
oklepat z kůže
stejně jako
vzpomínky na Tebe...

Už jsi jen poslední
špína za nehty
a ta se stejně
jednou vypaří...

Cítím to...
Přečteno 468x
Tipy 1
Poslední tipující: Kanzy
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná.. a špínu je třeba vyčistit;)

12.09.2007 20:58:00 | Terry

život máme přece jen jeden, tak je třeba jít dál...

11.09.2007 14:25:00 | Lorellin

Souhlasím se špínou...;)

10.09.2007 19:50:00 | Coco

jak jsem ti už řekla.. tohle je prostě velice pravdivé a k tomu i krásné:o)

10.09.2007 17:17:00 | Katitek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí