Sen na kousku papíru

Sen na kousku papíru

Anotace: ...nebo že by už to nebyl jen sen???...

Nebe je modravé,slunce je rudé
a mě tak napadá,co asi bude.
Sotva dohasnou poslední paprsky sluníčka,
vychází měsíc a první hvězdička.
V tu chvíli bereš mou tvář do dlaní
a Tvůj dech zní mi jak zpívání.
Teď líbáš mě na rty,víčka i líc...
Ne...já se nebráním a jdu Ti vstříc.
Hraješ na mé tělo jako na lyru.
Škoda,že je to jen sen na kousku papíru...
Autor Písklátko, 10.09.2007
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu se mi to líbí, děvče.

12.09.2007 11:48:00 | Psavec

Jo a ten joke s tím ježkem je výtečnej:-))

10.09.2007 21:39:00 | Písklátko

Díky Rogere:-)

10.09.2007 21:35:00 | Písklátko

:)

10.09.2007 20:16:00 | Roger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí