Lásko má....

Lásko má....

Anotace: vím to...............

Lásko

Mé city k tobě létají kolem tebe,
ale tvé srdce zůstává neustále zamčené.
A já jak malá muška neustále narážím
Na okno,které je neustále zavřené.

Pojď půjdeme spolu a
osedláme si červánky,
Ty které naší lásku spolu s námi,
nad všechny problémy přenesou
a nás do společného ráje
odnesou.

Tvé sladké rty já chci líbat,
za tvou ručku tě držet,
do tvé tvářičky se dívat,
a společně do nebe hledět.

Miluji tě hvězdičko,
Miluji tě mé všecičko

Pavlínko…….
Autor Lumen, 10.09.2007
Přečteno 551x
Tipy 2
Poslední tipující: sht1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Osedláme červánky ... tak to se Ti opravdu povedlo, to se mi fakt líbí ... neděkuj, není zač. Když se mi něco líbí, či ne, napíšu to, su upřímný člověk, někdy až moc a také na to občas doplácím. ...

11.09.2007 18:50:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí