Dušičky láskou plné........

Dušičky láskou plné........

Anotace: .................

Jsem tak sám,
Mé srdce je tak prázdné,
Plakat já mám,
Má láska v jejím srdci neuvázne…

Píšu stále básně,
Jež plné mé lásky k ní jsou,
Zní to přeci krásně,
Ale k čemu,
Když jí k srdci nikdy nedojdou……

Dušičko má,
Netrap se,
Ty věřit stále máš,
A ta láska k ní,
Za čas objeví se…

V to věřit ty,
Má dušičko musíš,
Naše láska přijde,
Ale smutek ty ten,
Zkusit musíš…..

Dušičko má,
Vím že naše láska,
Společná je,
Ona naše jméno zná,
A to já vím,
Přeci naši lásku cítíte obě………

Pavlínko...
Autor Lumen, 11.09.2007
Přečteno 456x
Tipy 2
Poslední tipující: sht1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je nádherná

11.09.2007 20:15:00 | sht1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí